Igra života

 

igra zivota

Napravite kvantni skok u svom poslu ili karijeri, prizovite igru i razdraganost u svoj život i uspešno zaigrajte igru života!

Mnogi ljudi veruju da je život borba ili takmičenje. Ako imate svoj biznis ili radite za drugog a pri tome se mučite i borite da bi ste napredovali, nemojte očajavati – ovaj seminar pružiće vam neverovatan uvid i omogućîti vam da se transformišete u uspešnog igrača u igri života.

Ovaj seminar donosi ravnotežu, radost i smirenost u vaš život.

Naučićete koji su to pet stubova uspeha u životu, kako da otpustite neuspehe iz prošlosti, neuspele odnose i vezanosti za njih, kako da radite grupno Božansko tempiranje, kako da otpustite ograničenja koja su vam nametnuli roditelji, kako da postanete uspešni i istovremeno prihvaćeni od kolega, porodice, partnera, klijenata. Kako da se oslobodite ljubomore i zavisti drugih.

Kako da izađete iz svoje zone komfora i prihvatite bezgranično obilje koje vam Stvoritelj nudi, kako da kreirate i realizujete velike snove, kako da prestanete da blokirate sebe, da odlažete stvari i kako da budete spremni da preuzmete rizik, koristite svoju moć i život prihvatite kao igru u kojoj je moguće ostvarenje svakog sna.

Naučite kako da igrate igru života i da pobeđujete!

Seminar traje tri dana.

Uslov: Osnovni i Napredni DNK.

Učesnici dobijaju priručnik na srpskom jeziku.

Svi polaznici seminara dobijaju sertifikat THINK® instituta kojim postaju sertifikovani Theta Healing® praktičari.

Ukoliko želite da se prijavite za seminar pošaljite vaše ime, prezime, broj telefona i e-mail adresu na
e-mail:
thetabeograd@gmail.com

 


Purple and Pink logo-1

 

Comments are closed.