Seminar Manifestacije i Izobilje

 

manifestcaije

Ovaj seminar naučiće vas tajnama manifestovanja bilo čega u vašem životu i privući će izobilje u vaš život na svim nivoima. Problemi sa novcem često nemaju veze sa novcem, oni su mnogo dublji.Otkriće te i odstraniti blokade vašem izobilju kao što su kajanje, nezadovoljstvo, ogorčenost, samosažaljenje, ljutnja, nedostatak cilja i svrhme u životu, žudnja za onim što drugi imaju.Naučiće te pravila ponašanja kako bi ste istenirai svoj um da živite u izobilju.

Radiće te na 100 različitih programa koje je Viana dobila od Stvoritelja, koji će izolovati i očistiti vaše blokade.

Dobiće te i preko 100 osećaja za izobilje i bogatstvo, tu je i kopanje, kako da se setite svog Božanskog tempiranja (Divine timing) iskonske svrhe vaseg života, kako da postavite zdrave granice u odnosu na druge,kako da saradjujete sa drugima, kako da sprovedete svoje želje i planove u delo uz čast, ljubaznost odgovornost i ugled.

Učiće te kako da se prisetite budućnosti, pravila za dom u kome živite.

Shvatiće te kako Stvoritelj čeka da vam pruži mnogo više od onoga što ste se ikada usudili da poželite i kako da to primite i zadržite.

Naučiće te kako da živite u obilju i radosti i da to zaslužujete.

Predslov: Osnovni DNK i Napedni DNK

Svi polaznici dobijaju priručnik na srpskom jeziku i CD Manifestovanje sa Sedme ravni postojanja Po završetku seminara polaznici dobijaju sertifikat THINK® Instituta kojim postaju sertifikovani Theta Healing® praktičari ili terapeuti.

Seminar traje puna 2 dana od 10 do 18 sati.

Ako želite da se prijavite za seminar pošaljite svoje ime prezime email i broj telefona na email thetabeograd@gmail.com

 

Comments are closed.