Theta Healing

Theta healing je tehnika koja je promenila mene i moj život. Naučila sam kako da očistim svoj um i kako da budem gospodar svoje podsvesti i svog života, a ne njegov sluga. Naučila sam da sam većinu svojih reakcija na dogadjaje nasledila od predaka i da mogu iskusiti istinsku ljubav i radost tek kada svoje pretke naučim. Sad volim ljude, sebe, Boga i život! 🙂

– Tamara

Pratite Nas

Seminar Manifestacije i Izobilje

manifestcaije

Na seminaru ćete naučiti tajne manifestovanja bilo čega u vašem životu, istovremeno privlačeći izobilje u vaš život na svim nivoima.
Saznaćete kako problemi sa novcem nemaju nukakve veze sa novcem i odakle zapravo oni dolaze. Odstranićete blokade vašem izobilju kao što su kajanje, nezadovoljstvo, samosažaljenje, ljutnja, nevoljenost, neprihvaćenost, nedostatak cilja u životu.
Naučićete kako da se svakodnevno ponašate kako biste trenirali svoj um da živite u izobilju.

Kroz seminar ćete dobiti preko 100 programa koji će ukloniti vaše blokade prema izobilju, naučićete kako da uspostavite zdrave granice u odnosu prema drugima, saznaćete pravila za kuću u kojoj živite, kako da saradjujete sa drugima,kako da postanete časni, ugledni, odgovorni, kako da sprovedete svoje ideje i planove u delo.
Iskusićete i kako Stvoritelj može i želi da vam pruži mnogo više nego što ste se ikada usudili da poželite i da to Zaslužujete!
Naučićete kako da se setite svog Božanskog tempiranja, iskonske svrhe vašeg života i kako da je u obilju i radosti ispunite!
Purple and Pink logo-1

Seminar mogu pohađati samo praktičari koji su završili Napredni DNK Seminar.

Svi polaznici seminara dobijaju sertifikat THINK® instituta kojim postaju sertifikovani Thetahealing® praktičari.
Ukoliko ste zainteresovani za seminar pošaljite nam Vaše Ime, Prezime, telefon i adresu na E-mail: thetabeograd@gmail.com
ili popunite prijavu ispod:

[Form id=”49″]