Svedočanstva

 

Neka moja priča pomogne bar malo nekome i ja ću biti srećna.
Moja dijagnoza bila je Hočkins-maligno oboljenje limfnih žlezda. Prognoze moje doktorke depresivne, bez puno utehe.

Počela sam sa hemoterapijom. Muka, povraćanje , strahovi, depresija. Na nagovor moje drugarice, uporedo sa hemoterapijom krenula sam na Theta isceljivanje kod Tamare.
Išla sam uvek peti dan posle hemoterapije, jer sam prva četiri provodila u krevetu, iscrpljena, izmučena, u agoniji. Posle svakog Theta tretmana izlazila sam sa osmehom i narednih dana, sve do sledeće hemoterapije, trenirala aerobik, koji je inače bio moj hobi i ljubav.
U februaru, Tamara je otišla na seminar u Indiju, ostavivši me sa vrlo povoljnim i obećavajućim nalazima lekara i u dobrom psihičkom stanju. Naredna hemoterapija i ja padam. Dovela sam sebe do toga da sam iskreno želela da umrem. Ne znam da li sam tada bila svesna da moje misli i osećaji utiču na tok moje bolesti. I stanje se opet pogorsalo.
Tamara se vraća i ja se prvi put dvoumim da li da nastavim sa terapijom kod nje. Ipak sam otišla. Tada sam napravila pravi izbor. Ona me je protresla, kao niko pre i objasnila da mi može pomoći samo ako ja to stvarno želim. Tada sam zaista i odlučila: Želim! Radile smo jednom nedeljno i ja sam se radovala svakom odlasku.
Vratili su mi se optimizam i snaga. Naučila sam kako da sama upravljam svojim životom. Naučila sam kako da koristim svoju snagu i moć. Čak mi ni kosa nije opala. Nisam joj dala!
Naučila sam kako da se radujem životu ,..i sebi. Kako da budem zadovoljna i srećna. Kako da budem i ostanem zdrava.
Sada je jul. Prošlo je godinu dana. Rezultati su odlični. Pet skener je pokazo da je tumor potpuno nestao. Ja se osećam savršeno zdravo, vratila sam se u formu i radujem se stvarima koje ranije nisam ni primećivala, radujem se svemu… i svom životu.
U maju sam završila Osnovni DNK seminar kod Tamare i sigurno ću ici na sledeći, jer znam da Theta funkcioniše i da mogu još puno toga da naučim. Strahovi, depresija, bolest, sada su prošlost. Ja sam zdrava, zadovoljna srećna i znam da imam pravog učitelja Tamaru, koja mi je pokazala šta sve mogu i kolko sam jaka i da je sve moguće.
Sada je na meni da na najbolji mogući i najuzvišeniji način koristim to znanje i uzvratim prvo sebi, pa svojoj porodici i prijateljima koje puno volim.

Tashe, učinjeno je!!!
Tvoja Iskrica!

Vesna Dragičević mr. dipl. pravnik


 

Draga Tamara,

ovim putem želim da ti se zahvalim na svemu što si nas naučila putem seminara i na svim promenama koje su počele našim upoznavanjem na Osnovnom seminaru u februaru. Moja najveća želja je bila da se ostvarim kao majka i borba za to je trajala pet godina dok nisam otkrila thetu.

Na jednom od tretmana si mi rekla da će beba brzo doći, možda čak i sledeći mesec, ali je ona čekala zavrsetak mog Naprednog seminara. Inseminacija mi je bila zakazana na dan seminara ali nisam odustala, kasnila sam ali sam dosla na seminar. Cela grupa mi je slala bezuslovnu ljubav sto se osetilo prilikom same intervencije koja je bila zavrsena za par minuta.

Posle 2 nedelje sam saznala da sam trudna. Bilo mi je jasno da je beba zelela da na svet dodje sa energijom thete i okruzena divnim ljudima koji rade na svom duhovnom razvoju.

Ovo je samo jedna stepenica u mom razvoju tako da se radujem novim seminarima na jesen na koje necu doci sama. Hvala jos jednom od srca 🙂

Nataša

Jun, 2016. Beograd


 

Draga moja Taki,

Upoznale smo se pre godinu dana i kada se samo setim gde sam bila tada, a gde sam sada zahvaljujuci tebi i Theta Healingu mogu da tvrdim da cuda jesu moguca. Pomogla si ne samo mom sinu i meni, vec i nasoj kuci Loli.

Pre godinu dana dosla sam kod tebe u vrlo losem stanju, ocajnicki pokusavajuci da jos nesto uradim sa sobom nakon 6 godina lekova, psihoterapija, zivota u strahovima i panicnim napadima zbog kojih sam i posao izgubila. Sa brojinim terapeutima sam radila, razne tehnike psihoterapije godinama unazad, ali na samo jednoj seansi sa tobom dotakla sam ono me je najvise bolelo i mucilo, a nijedna terapija do tada mi nije pomogla da to resim, a to je kako da volim i postujem sebe. Ti si mi otvorila najbolnija vrata zivota, mog detinjstva, koja sam zatvorila jos kao dete i nikada se nisam usudila da otvorim. Nakon svake seanse nisam znlala sta se to desava sa mnom, osecala sam da se nesto u meni radja, nesto sto do tada nisam osecala, radjala se ljubav, blagost, neznost prema sebi. Stvari sam posmatrala iz potpuno drugacijeg ugla i kockice koje nikada nisam mogla da slozim same su se slozile.

Nakon nekoliko seansi otisla sam na kontrolu kod svoje dr i smanjila mi je dozu lekova na minimum, a ubrzo nakon toga vise mi ni taj minimum nije bio potreban. Panicni napadi su prestali, strahovi su se smanjivali i u jednom trenutku sasvim nestali. Bila sam fascinirana tehnikom i zavrsila sam Osnovni, Napredni seminar i Srodne duse, a planiram i ostale da zavrsim u najskorijem roku….Vratio se mir u moj zivot, sve je izgledalo drugacije, a ja sam osecala neizmernu srecu i radost jer sam po prvi put u zivotu osetila istinsku ljubav prema sebi i ljudima oko sebe…Moj zivot se promenio iz korena…

Ono sto me je danas neizmerno usrecilo i sva ushicena jedva sam cekala da ti javim, to je odlazaka veterinaru na kontrolu kolena moje kuce Lole koja je trebalo da operise jer nije mogla da hoda koliko su bila deformisana, i ne samo kolena vec i potkolenice. Plasila sam se da je odvedem na operaciju iako su doktori tvrdili da mora sto pre jer nece moci da hoda i bice joj sve gore. Ja sam potrazila tvoju pomoc ne znajuci kako se to desilo i u zelji da joj pomognem da ne ode na rizicnu operaciju, a nisam znala kako. Nakon samo 2 seanse moja Lolica je prestala da copa, pocela je da normalno hoda, a sada vec i trci. Odvela sam je na kontrolu kod veterinara i nakon rendgenskog snimka doktor je rekao da nikada u svojoj praksi nije video nista slicno, da su se Lolici kosti ispravile i da ne mora na operaciju. Ja prvo nisam mogla da verujem sta mi kaze, da li je to moguce da Theta moze da pomogne da se kost isceli i ispravi, ali eto moguce je i htela sam to sa svima da podelim, svoju radost neizmernu i zahvalnost sto si moju kucu spasila operacije i sto sada moze bezbrizno da trci, raste i druzi se sa ostalim kucama…

Cuda jesu moguca i desavaju se, a meni se cudo desilo zahvaljujuci tebi, tvoj posvecenosti i ljubavi koju si mi dala na svakoj seansi i na svakom seminaru. Hvala ti na svemu sto si uradila za mene, za mog sina i za nasu kucu.

Hvala na svim lekcijama koje sam naucila, hvala na nesebicnoj pomoci koji si mi pruzila i na tome sto si me naucila sta je ljubav i kako da volim!

Volim te ruzo moja!

Marjana Filipov
Mart, 2016.


 

Sve je počelo sa strahovitim bolom u zglobovima koji se iz dana u dan pogoršavao. Kretala sam se usporeno i sve teže mi je bilo da se pokrenem. Lekari su rekli da je najverovatnije reuma ili reumatidni artritis i prepisali mi inekcije uz mirovanje. Sva moja pitanja: kakva je to bolest, šta je uzrokovalo da obolim od te bolesti i šta mogu još da uradim kako bi se izlečila, sam dobila odgovor – inekcije će vam umanjiti bol a o bolesti imate sve informacije na internetu pa pročitajte. Nezadovoljna odgovorima kao i tretmanom, otišla sam kući i našla informacije na internetu. Mom bolu se pridružio strah – strah za moju budućnost i zdravlje, pa sam odlučila da preduzmem sve što je potrebno da ozdravim. Okrenula sam se alternativnim metodama lečenja, koje su mi pomagale, ali bol je još uvek bio prisutan. I onda jednog dana me je prijateljica pitala da li sam čula za Theta Healing, pitala sam je šta je to, a ona mi je dala telefon od žene koja se bavi time, zvala se Tamara. Odmah sam je pozvala i zakazala da se sutra vidimo. Radoznala i pomalo sumnjičava, nervozna od dugotrajnog bola, srela sam se sa Tamarom – lepom, ljubaznom, prijatnom, toplom i nasmejanom. Počela je da mi postavlja neka pitanja o mom detinjstvu, i bol je polako nestajao, dok jednog momenta – bol je sasvim nestao. Bila sam zbunjena. Posle toga sam dugošetala bez bola i razmišljala kako je to moguće. Srećna i bez bola sam stigla kući rešena da pročitam više o Theta Healing tehnici. Sutradan sam pozvala ponovo Tamaru da joj zahvalim i kažem da je bol nestao, i da želim da se prijavim na seminar.

Završila sam nekoliko seminara i postala Theta Healing praktičar. Do sada najveći utisak i najveću samospoznaju mi je doneo seminar Intuitivna anatomija. Pored toga što sam dobilia velika znanja o samoj tehnici, otkrila sam i uzroke svojih problema u životu. Danas mogu da pomognem sebi, mom detetu,mojim kućnim ljubimcima i drugim ljudima, da kreiramo jedan divan život i postanemo najsavršenija verzija samog sebe.

Hvala Tamara što si unela svetlo u moj život i upoznala me sa Theta Healing tehnikom.

Gordana Šaranac


 

Mila moja! Zelim da ti se zahvalim na svemu sto si nam dala, naucila, promenila….. sta si vec tamo sve radila… promenila nam zivote, moj sigurno, pomogla da otkrijem, spoznam I prepoznam bitne stvari u sebi. Bilo mi je tesko, naporno- priznajem, ali sada znam da mi je dostizno, jer sam vredna , uporna I znam da to zasluzujem. Dokazala si mi da to sve “radi”.

Duška Medić,

Novi Sad, septembar, 2014.


 

Napredni theta seminar sam pohađala u junu 2012. godine kod Tamare Drinčić. Od tada se osećam kao Alisa u zemlji čuda. Manifestacije se dešavaju trenutno ili u roku od nekoliko dana. Najznačajnija manifestacija mi se dogodila nedavno.Naime, primetila sam sa kakvim entuzijazmom prijateljima pričam o theti i tog trenutka mi je bilo jasno da bi trebalo da se posvetim promociji nečega u šta duboko verujem. U roku od dva dana sam dobila ponudu da radim marketing u turizmu, na način takav, da bolji sama ne bih smislila. Sa nestrpljenjem iščekujem nove seminare u septembru.

Beograd, 5. avgust 2012.godine Tatjana Stojiljković

 


 

2014. godina:

Opet je jul. Prošle su dve godine I imam želju da nastavim svoju priču jer znam da će sigurno nekome značiti.

Nastavila sam na seminare kod Tamare, svaki od njih bio je ogromno iskustvo I pomak ka boljem. Promenili su mi se prioriteti, pogled na život, promenila sam se ja! Postala sam zadovoljna I srećna. Naučila šta je to istinska ljubav, veza I brak. I onda sam upoznala njega. Nije pripadao svetu koji sam ja do tada imala. A nekako je uvek bio I nije odustajao.

Baš tada sam završila seminar srodne duše. Druženje sa nijm sve mi je više prijalo. Malo po malo, prosto neprimetno postao je deo mog novog sveta I moja srodna duša. On je bio sve ono što sam manifestovala na seminaru. Taj divan momak, moja srodna duša sada je moj muž. Iako su mi lekari rekli da zbog hemoterapije I mojih 41. godinu nemam šanse da ostanem trudna u februaru smo dobili najveću radost, našu prelepu princezu ,Tamaru.

Ima razloga da sa ponosom nosi ime moje učiteljice koja mi je pomogla da pronađem u sebi ono sto sam usput izgubila, zaboravila. Da pronađem sreću istinsku ljubav I radost!

Vesna Tica ex Dragičević mr. dipl. pravnik


 

Na seminar thete sam došao “slučajno,” potpuno neplanirano. I ako sam već duži period išao na seanse kod drugog theta terapeuta-praktičara, nisam nameravao da pohadjam seminar zbog moje tadašnje nepovoljne finansijske situacije. Pozvan sam na uvodno predavanje prvog dana seminara i dok sam slušao, shvatio sam da treba da budem tu i da novac netreba da bude faktor u odlučivanju.
Theta je savršena nadogradnja i predivno se uklapa u sve ono što sam učio preko joge i drugih duhovnih učenja, o životu i zdravlju. Preko thete sam produbio i dopunio saznanja o sebi, svoj posao i rad sa ljudima digao na viši nivo.
Preporučujem Thetu svakome kome je dosadilo da se održava na površini života i ko želi ne samo da nauči da pliva u vodama života, nego i da zaroni u njegove dubine, otkriva njegove tajne, lepote i skrivena značenja.

Vesko Minčić, Joga učitelj.


 

Šta se to desilo, šta se to promenilo u meni, na meni, u mom životu, u mom odnosu prema prijateljima,“neprijateljima”, kolegama ,životinjama, biljkama, u mom celokupnom okruženju?
Prošlo je svega 20-ak dana od kada sam završila napredni DNK seminar kod Tamare Drinčić, ali meni osmeh ne silazi s lica.
Neverovatno, puna sam snage, pozitivne energije, ljubavi, …Ništa mi ne pada teško, ništa me ne mrzi, nisam više konstantno umorna, bezvoljna, tužna, odlazak na posao mi ne predstavlja više noćnu moru.
Imati podsvest koja nas bez pogovora sluša, a toliko je moćna da je fascinantno.
Svakom čovku na ovom svetu koji želi da obogati sebe emotivno, fizički, psihički, duhovno, da poboljša svoj život da se oslobodi strahova, zaveta, zabrana, obaveza… preporučila bi da završi neki od Theta seminara I da se bavi Theta isceljivanjem.
Ovu priliku koristim da se zahvalim pre svega Tamari Drinčić koja se nesebično trudila da nas uvede u svet Thete,koja nije štedela znanje, snagu, vreme, volju i energiju da nas “odvede” na sedmi nivo postojanja-nivo bezuslovne ljubavi.Hvala Radi Glušćević na celokupnoj organizaciji I hvala svim divnim ljudima sa kojima sam bila u grupi ( Tamari Ivčević, Tanji, Seki, Maši).
Nadam se skorom viđenju na nekoj od radionica ili nekom drugom Theta seminaru.
Još jednom veliko HVALA.

Snežana Gačić


 

Svedočanstvo sa seminara Ituitivna anatomija

Verovao sam da znanje sa nižih seminara koje sam pohadjao kod prethodnog instuktora je dovoljno I da vise nemam sta da naučlm.
Seminar Intuitivne anatomije ostavio je snažan utisak na mene.Svakoga dana upoznavali smo svoje telo I verovanja, emocije I sećanja pothranjena u njemu.
Zahvaljujuci Tamarinoj ljubavi , strpljenju I umešnosti sa kojom nam je prenosila znanje naučili smo kako da brzo I bezbolno otkrijemo I uklonimo negativne energije I informacije iz tela, a za koje nismo ni slutili da su nama. Naučili smo da otkrijemo gde su uzroci naših problema, što da tada nismo umeli.
Dani su prolazili I mi smo bili sve bolji I brži u radu na verovanjima.

Svaki dan bio je nova duhovna avantura.
Sa svakim novim organom koji smo radil ,iznova sam razotkrivao samog sebe I vraćao se svojoj suštini, svom srcu, ljubavi.
Sada znam da umem, mogu I treba da pomažem i radim theta isceljivanje I sebi I drugima. Radujem se tome. Radujem se svom životu I sebi. Tome što sam otkrio ko u stvari jesam.
I seminarima za najnaprednije studente.

Petar Vrgović
Učitelj, Bela Crkva


 

Moj prvi seminar Osnovni DNK sam završila u martu 2011. I tu je počelo jedno putovanje, koje me vodi do danas.
Theta isceljivanje je iz jedne duhovne tehnike, preraslo u moju svakodnevnicu, i svakom novom seminaru se neizmerno radujem.
Posle seminara Lay out sam potpuno osvestila čime treba da se bavim. Iako dugo godina imam svoju firmu shvatila sam da je vreme da sve promenim.
Hvala ti Tamara, na nesebičnoj podršci i znanju koje si mi dala… Uz tebe je mnogo lakše otkriti sve kvalitete i potencijale i bezbrojne mogucnosti koje mi život nudi.
Hvala!

Ivana Cekić Stamenković, septembar 2014.


 

Draga Tamara,

Prošlo je nekoliko dana od završetka seminara, sve se malo sleglo, promene su veoma primetne, ali i očekivane. Utisak da je sve bilo …. ne mogu da nađem reč…intenzivno, divno, ispunjujuće… ti si bila divna, jaka, pravi theta učitelj . Dobili smo puno od tebe, ne samo seminarsko znanje vec i dragoceno znanje iz tvog iskustva u radu.

Ne mogu da kazem da si premasila moja oćekivanja, ne znam ni šta je trebalo da očekujem, jednostavno sam zadovoljna i srećna. Vratila sam se kući promenjena i to za sebe na bolje. Moja ćerka se potpuno promenila,  pozvala me da budemo prijatelji na face-u, priča mi tajne drugara iz razreda, traži pomoć u učenju. Mnoge stvari sada vidim drugačije, filmove i tv uopšte ne mogu više da gledam, sve jasnije i istinitije sagledavam i ljude i situacije, nekako mi je sve jasno.

Nadam se da ce ovako biti zauvek, da je ovo trajna promena i da ću i dalje nastaviti da se menjam, na bolje.

Hvala ti sto si ušla u moj život.

Veliki poljubac.

Duška


Comments are closed.