Manifestacije i izobilje

Manifestacije i izobilje

Free

About this course

Ovaj seminar naučiće vas tajnama manifestovanja bilo čega u vašem životu i privući će izobilje u vaš život na svim nivoima. Problemi sa novcem često nemaju veze sa novcem, oni su mnogo dublji. Otkrićete i odstraniti blokade vašem izobilju kao što su kajanje, nezadovoljstvo, ogorčenost, samosažaljenje, ljutnja, nedostatak cilja i svrhe u životu, žudnja za onim što drugi imaju. Naučiće te pravila ponašanja kako bi ste istrenirai svoj um da živite u izobilju.

Šta se uči na seminaru Manifestacije I Izobilje?

Radiće te na 100 različitih programa koje je Viana dobila od Stvoritelja, koji će izolovati i očistiti vaše blokade

Instalacija preko 100 osećaja za izobilje i bogatstvo

Dobiće te i preko 100 osećaja za izobilje i bogatstvo, tu je i kopanje, kako da se setite svog Božanskog tempiranja (Divine timing) iskonske svrhe vaseg života, kako da postavite zdrave granice u odnosu na druge, kako da saradjujete sa drugima, kako da sprovedete svoje želje i planove u delo uz čast, ljubaznost odgovornost i ugled.

Učiće te kako da se prisetite budućnosti i pravila za dom u kome živite

Shvatiće te kako Stvoritelj čeka da vam pruži mnogo više od onoga što ste se ikada usudili da poželite i kako da to primite i zadržite

Naučiće te kako da živite u obilju i radosti i da to zaslužujete

Trajanje seminara:

Dva puna dana, od 10 do 18 sati.

Uslov za pohadjanje seminara:

Osnovni DNK i Napredni DNK

Svi polaznici dobijaju priručnik na srpskom jeziku i CD Manifestovanje sa Sedme ravni postojanja. Po završetku seminara polaznici dobijaju sertifikat THINK® Instituta kojim postaju sertifikovani Theta Healing praktičari ili terapeuti.