Napredni DNK seminar

napredni dnk

Moć koju možemo da naučimo da kontrolišemo i usmeravamo fokusiranom pažnjom u theta stanju, može postati važan alat za rešavanje konflikta na dubokom podsvesnom nivou. Ono što je važno jeste da, kada uklonimo ograničavajuća uverenja i blokade, mi dopuštamo svom mozgu i da revitalizuje naše telo.

U jednoj od najnovijih grana nauke psihoneuromunologiji postoje brojna istraživanja koja potvrđuju da određena stanja svesti i osećanja mogu da uzrokuju pad imuniteta, da podstiču upalne procese u telu i uopšte govoreći dovode do neravnoteže i bolesti.

Negativne misli i osećanja koje uporno održavamo se često manifestuju kao bolest.

Theta isceljivanje nam omogućava da otkrijemo uzročno posledičnu vezu između emocija, misli i tela. Od hemijske reakcije zavisi kako se mi osećamo. Pojednostvaljeno, ako imamo lepe misli lepo ćemo se i osećati. Informaciju iz hemijske reakcije u mozgu, prenose neuropeptidi koji se nalaze na zidovima našeg imunog sistema, a ne samo u mozgu, kako se do skoro verovalo. Kada dobije informaciju naš imuni sistem šalje odgovor u vidu bolesti ili zdravlja, zavisno od informacije, odnosno, misli koje smo gajili.

Otklanjanjem negativnih verovanja i osećanja, putem theta isceljivanja mi otklanjamo uzrok bolesti.

Učeći Theta isceljivanje razvijate sve vaše potencijale na svim nivoima, emotivne, duhovne, mentalne i fizičke. Praktikujući ovu tehniku, vi ne pomažete samo sebi, već i svojoj porodici i prijateljima.

Theta isceljivanje je poznato po konceptu sedam ravni postojanja, koja se povezuje sa najvišim nivoom ljubavi i energije Stvoritelja svega što jeste. Koristeći ovaj koncept, praktičar Theta isceljivanja može dostići najviše znanje i mudrost.

 Na Naprednom Theta isceljivanju naučićete:

– detaljnije o sedam ravni postojanja, njihovim pravilima i kako da koristite njihove energije zajedno sa Stvoriteljem.

– kako da iscelite ranjeno srce i slomljenu Dušu ( što vas uvek koči da idete napred u životu)

– kako da usporite ili ubrzate vreme

– kako da se oslobodite trauma, zameranja, predrasuda

– kako da kontaktirate svoje pretke

– kako da iscelite fetalna sećanja i ranjeno dete u sebi

– kako da očistite svoju kuću od negativnih vibracija i informacija

– kako da isceljujete biljke i životinje

– dobićete instalacije preko 900 programa osećaja koji će vam omogućiti da zavolite i prihvatite sebe i druge i kako biste iskusili bezuslovnu božansku ljubav.

Ovi programi će vam stvoriti nove moždane puteve i snažno podstaknuti vaš duhovni razvoj

Ovaj Seminar donosi osećaje radosti, dubokog mira, zadovoljstva i isceljenja.

Napredni seminar Theta isceljivanja mogu pohađati samo polaznici koji su završili seminar Osnovni DNK.

Svi polaznici seminara dobijaju skriptu sa svim neophodnim informacijama i knjigu Napredno Theta Isceljivanje na srpskom jeziku, kao i sertifikat THINK® instituta kojim postaju sertifikovani Thetahealing® praktičari.

Prijava za seminar vrši se popunjavanjem prijavnice ispod:

[Form id=”48″]

Uvid u detaljne informacije o seminaru možete dobiti i putem e-mail adrese:thetabeograd@gmail.com i telefona: 069/12- 91- 489

Purple and Pink logo-1