Saznajte lako da li ste baš vi indigo dete !

deca duge indigo deca (600 x 300)

Danas više nego ikad ima mnogo dece i odraslih koji jesu deca duge, samo još nisu u potpunosti razvili ili prepoznali sve svoje darove. To su intuitivno nadareni ljudi, prepuni ljubavi, sa sećanjima na druga vremena i prostore. U sebi nose neograničenu ljubav i strpljenje.

Deca duge su mudre i stare duše koje nude svoje znanje i sposobnost da promene svet oko sebe. Deca duge su senzitivna, osetljiva i saosecajna bića , svesna tuđih osećanja.

Indigo deca su takođe mudra i intuitivna, ali krajnje ranjiva i nezaštićena jer ne znaju kako da se oslobode negativnosti koja ih okružuje. Ali sada mogu da se razviju u Decu duge.

Rešite test kako biste saznali da li ste možda baš vi indigo dete?

Odgovarajte sa da ili ne.

1. Da li se smatrate (ili vas drugi smatraju) natprosečno inteligentnom osobom?

2. Da li ste vrlo kreativna osoba, imate mnogo ideja i interesovanja, volite sami da pravite stvari… ?

3. Uvek morate da znate zašto je nešto takvo kako jeste ili zašto morate da uradite nešto što vam se kaže?

4. Bili ste prilično buntovni u školi, teško ste prihvatali autoritete ili ste se osećali buntovno, ali se niste usudili da reagujete zbog roditelja?

5. Da li ste još od detinjstva imali neobjašnjiva stanja poput neraspoloženja, depresije i osećaja bespomoćnosti (takva stanja su mogla da variraju od tuge do dubokog beznađa, a bila su praćena i suicidalnim mislima ili mislima o smrti)?

6. Da li smatrate da vam je prvi deo života (detinjstvo i pubertet) bio težak period?

7. Imate li problema / poteškoća u radu u velikim organizacijama, uslužno orijentisanim poslovima, otpor prema autoritetima i uređenju posla na principu “hijerarhije”?

8. Da li preferirate poslove u kojima ste ravnopravan partner, vođa i možete da radite potpuno samostalno?

9. Da li često osećate kao da je ceo svet jedna porodica i nije vam svejedno šta se događa drugom čoveku na drugom kraju Zemlje?

10. Sposobni ste duboko da saosećate s ostalima ali opet ne podnosite nečiju glupost?

11. Da li se ubrajate u osobe koje su ili ekstremno emotivno osetljive (koje se lako mogu rasplakati, rastužiti itd.) odnosno s druge strane skoro nikada ne izražavate svoje emocije (ljudi vas svrstavaju u emotivno hladne osobe)?

12. Da li ste u nekim fazama svog života imali napade besa ili ljutnje često bez nekog značajnog povoda?

13. Da li je politika nešto potpuno nezanimljivo za vas – imate osećaj da vaš glas ionako nema nekog uticaja?

14. Da li ste jedna od onih osoba koje ne mogu da pronađu zadovoljstvo isključivo u tradicionalnim vrednostima: karijera, brak, deca… Da li osećate da bi život trebalo da bude nešto više od rođenja i umiranja, zarađivanja, odlaska i dolaska na posao, produženja vrste, seksa, hranjenja i spavanja?

15. Da li često osećate veliku težnju da učinite nešto u smislu da promenite ili poboljšate svet?

Test samootkrića: muzički instrument otkriva kako volite…

16. Da li imate veliko zanimanje za psihologiju, duhovne teme i mistiku još od detinjstva?

17. Da li imate jaku intuiciju i koristite tu sposobnost u životu?

18. Da li imate poteškoća da fokusirate pažnju na jednu stvar osim ako to svesno ne odlučite ili vam je čak u detinjstvu utvrđen deficit pažnje, odnosno “poremećaj” u ponašanju ili hiperaktivnost?

19. Da li imate iskustva poput: vizija, neobičnih snova, sposobnost predviđanja budućnosti, čitanja tuđih osećanja i misli… ?

20. Da li aktivno nastojite da saznate koji je smisao vašeg života i celokupnog postojanja kroz različite duhovne pravce, religije, grupe ili knjige?

21. Da li često imate problem sa strpljenjem pogotovo kad su u pitanju stvari iz područja birokratije kao što je, na primer, čekanje u redovima… ?

22. Da li ste izuzetno osetljivi na buku, jake mirise, vrućinu, jarke boje i veliku gužvu?

23. Da li vam je često potrebno vreme kad možete biti sami sa sobom da bi obnovili svoju energiju?

Ako je velika većina vaših odgovora DA, vi ste najverovatnije indigo osoba.

Ovaj test može poslužiti kao vid smernice da kod sebe prepoznate karakteristike indigo osoba,ali je neophodno videti auru i detaljnije je testirati.

ThetaBeograd  održava svake godine Seminar Deca duge koji je napravljen za sve Indigo, intuitivne, i mudre ljude ili one koji to žele da postanu.

Ovaj neverovatni seminar vam omogućava da ojačate i da svoj duhovni rast nastavite u sigurnom i punom ljubavi okruženju, tako da svoje talente i znanje možete slobodno da delite sa drugima.

Ići ćete u avanturu i naučiti kako da se povežete sa Stvoriteljem.

Onda ćete naučiti mnoge nove metode Theta isceljivanja kao što je rad na verovanjima i kako da kreirate pozitivne osećaje, empatička očitavanja,isceljivanje duše i tela, vođene meditacije, odlazak u budućnost i rad sa duhovnim čuvarima.

Kroz sedam ravni postojanja naučićete kako da na predivan način komunicirate sa biljkama i životinjama.

Kako da isceljujete pomoću kristala.

Kako da se povežete sa svojom moćnom životinjom uz bubnjeve i totem simbole.

Da razvijete sposobnost telekineze.

Kako da promenite auru i isceljujete životinje.

Naučićete i doživeti 16 različitih vežbi i meditacija i postati Dete Duge.

 

Izvor pitanja testa: lovesensa.rs