Seminar Deca Duge

deca duge

Danas više nego ikad ima mnogo dece i odraslih koji jesu deca duge, samo još nisu u potpunosti razvili ili prepoznali sve svoje darove. To su intuitivno nadareni ljudi , prepuni ljubavi , sa sećanjima na druga vremena i prostore. U sebi nose neograničenu ljubav i strpljenje.

Deca duge su mudre i stare duše koje nude svoje znanje i sposobnost da promene svet oko sebe. Deca duge su senzitivna, osetljiva i saosecajna bića , svesna tuđih osećanja. Indigo deca su takođe mudra i intuitivna ali krajnje ranjiva i nezaštićena jer ne znaju kako da se oslobode negativnosti koja ih okružuje. Ali sada mogu da se razviju u Decu duge.

Seminar Deca duge je napravljen za sve Indigo, intuitivne, i mudre ljude ili one koji to žele da postanu.

Ovaj neverovatni seminar vam omogućava da ojačate i da svoj duhovni rast nastavite u sigurnom i punom ljubavi okruženju, tako da svoje talente i znanje možete slobodno da delite sa drugima. Ići ćete u avanturu i naučiti kako da se povežete sa Stvoriteljem. Naučićete mnoge nove metode Theta isceljivanja kao što je rad na verovanjima i kako da kreirate pozitivne osećaje, empatička očitavanja, isceljivanje duše i tela, vođene meditacije, odlazak u budućnost i rad sa duhovnim čuvarima. Kroz sedam ravni postojanja naučićete kako da na predivan način komunicirate sa biljkama i životinjama.

Kako da isceljujete pomoću kristala. Kako da se povežete sa svojom moćnom životinjom uz bubnjeve i totem simbole. Da razvijete sposobnost telekineze. Kako da promenite auru i isceljujete životinje.

Naučićete i doživeti 16 različitih vežbi i meditacija i postati Dete Duge.

Uslov za pohađanje seminara je završen Osnovni DNK seminar.

Ukoliko ste zainteresovani za seminar prijavite se popunjavanjem prijave ispod:

[Form id=”55″]

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati i putem adrese: thetabeograd@gmail.com

Purple and Pink logo-1