Seminar Manifestacije i Izobilje 18. i 19. oktobra u Beogradu

halado_tanfolyam

Theta isceljivanje je čudesna metoda kojom se isceljujemo na duhovnom, emocionalnom, energetskom i fizičkom nivou. Ona ubrzava naš duhovni razvoj i samospaznaju.Theta isceljivanje nam omogućava da otkrijemo uzročno posledičnu vezu između emocija, misli i tela. Učeći Theta isceljivanje razvijate sve vaše potencijale na svim nivoima, emotivne, duhovne, mentalne i fizičke. Praktikujući ovu tehniku, vi ne pomažete samo sebi, već i svojoj porodici i prijateljima.

Theta isceljivanje je poznato po konceptu sedam ravni postojanja, koja se povezuje sa najvišim nivoom ljubavi i energije Stvoritelja svega što jeste. Koristeći ovaj koncept, praktičar Theta isceljivanja može dostići najviše znanje i mudrost.

Purple and Pink logo-1

Tamara Drinčić, instruktor ThetaHealing® Master & Certificate of Science najavljuje:

Seminar Manifestacije i Izobilje 18. i 19. oktobra u Beogradu

Seminar Manifestacije i Izobilje će Vas naučiti tajnama manifestovanja bilo čega u vašem životu i isto tako privući će izobilje u vaš život na svim nivoima.

Saznaćete kako problemi sa novcem nemaju nikakve veze sa novcem i odakle dolaze, odstranićete blokade vašem izobilju kao što su kajanje, nezadovoljstvo, samosažaljenje, ljutnja, nevoljenost, neprihvaćenost, nedostatak cilja u životu.

Naučićete kako da se svakodnevno ponašate kako biste trenirali svoj um da živite u ozobilju.

Dobićete preko 100 programa koji će ukloniti vaše blokade prema izobilju.

Naučićete kako da uspostavote zdrave granice u odnosu prema drugima, saznaćete pravila za kuću u kojoj živite, kako da sarađujete sa drugima, kako da postanete časni, ugledni, odgovorni, kako da sprovedete svoje ideje i planove u delo.

Iskusićete i kako Stvoritelj može i želi da vam pruži mnogo više nego što ste se ikada usudili da poželite i da to Zaslužujete!

Naučićete kako da se setite svog Božanskog tempiranja, iskonske svrhe vašeg života i kako da je u obilju i radosti ispunite!

Seminar mogu pohađati samo praktičari koji su završili Napredni DNK seminar.

Svi polaznici seminara dobijaju sertifikat THINK® instituta kojim postaju sertifikovani Thetahealing® praktičari.

Svi zainteresovani za učešće na seminaru, mogu se prijaviti popunjavanjem obrasca ispod:

[Form id=”49″]