Theta Healing i Srodna duša


Svi čeznu za ljubavlju koja će trajati zauvek. Mnogi veruju da će im ljubav srodne duše promeniti život, rešiti probleme i doneti radost koju u sebi nemaju.

Svaki partnerski odnos pokazuje kako se odnosite prema sebi i kako volite sebe. Niko u vaš život ne dolazi slučajno. Kroz odnos sa partnerom otkrijete šta treba da iscelite kako bi postali najbolja verzija sebe.

Theta Healingu  razlikujemo dve vrste odnosa između duša: Srodne Duše i Blizanačke duše. Mnogi mešaju Blizanačke duše sa Srodnom dušom, pa ću ih sada objasniti.

Blizanačka duša vam ulazi u život u obliku velike zaljubljenosti, strasti i uzbuđenja. U nju ste duboko zaljubljeni, zaslepljeni ste, mislite da nikad  više nikoga ne možete voleti i želeti kao nju. Otvorite joj se, predate , verujete joj i sve se vrlo brzo preokrene u haos. Pomislite, kako nešto u šta sam toliko verovao se pretvorilo u ovoliko razočarenje?

To blizanačka duša izbacuje iz vas svaku izdaju, raspadanje, zunjenost, bol srca.

Blizanačka duša će učiniti sve da vas dovede u stanje gde će iz vas izaći svako negativno osećanje i verovanje, osuđivanje , zameranje i bol kako bi prestali da očekujete i verujete da neko drugi treba da vas voli i učini sretnim umesto vas samih.

Ona vam pomaže da se razvijate rekordnom brzinom. A kad se razvijate brzo, to je onda uvek jako intenzivno i dramatično.

Kad posle raskida veze ostanete sami i slomjenog srca, ostali ste sa onim koji je  jedini  pozvan da vas voli. Sa Sobom. To je poziv univerzuma da postanete  najbolja verzija sebe, biće puno ljubavi za sebe i sve stvoreno, kako biste bili spremni za istog takvog partnera, svoju Srodnu dušu.

Srodna duša je otelovljenje vašeg najvišeg potencijala. Kada počnete da volite sebe onda privlačite osobu koja vibrira kao vi, koja zna da voli.

Pored nje ste spontani, prirodni i slobodni da budete to što jeste. Sa njom nema pretvaranja,  sve ide lako, spontano.

Zajedno se duhovno razvijate i inspirišete jedno drugo da budete bolji celovitiji i ispunjeniji. U vezi sa srodnom dušom nikada ne odustajete od sebe. To je zdrava duhovna veza dve osobe koje su potpuno zadovoljne sobom i kada su same a koje su izabrale da budu zajedno. Srodne duše su privržene jedna drugoj, veza je monogamna i oboje su posvećeni vezi.

To je duša koju prepoznajemo i kraj koje se osećamo kao da je oduvek poznajemo. Ona vas voli baš onako kako ste oduvek priželjkivili da vas vole.

Theta Healing je tehnika koja vas uči kako da volite sebe onako kako zaslužujete i budete inspiracija drugima za više ljubavi u njihovim životima.

Zato, volite se neumoljivo kako biste se pripremili  za najčudesniju ljubavnu vezu koju je život spremio za vas!

I ja vas volim.

Izvorni tekst možete pronaći na sajtu: http://mojasoljajoge.com