Theta isceljivanje – najdostupnije čudo u vašem životu

391437_437356449642366_1128180340_n

Naš život nije ništa drugo nego manifestacija programa u našoj podsvesti. Mi svesno, često želimo nešto sasvim drugo od onoga što nam se dešava. Podsvest je zadužena da nas usreći, zaštiti i ona čini sve da nam kreira život onako kako je zapisano u njenom programu. Ali, ona nema sposobnost razlučivanja šta je dobro je dobro, a šta ne. Za to je zadužen svesni um.

Purple and Pink logo-1

Naša DNK je kompjuterski program koji određuje kako izgledamo i kako se ponašamo. Ruski lingvisti su otkrili da genetski kod sledi ista pravila kao i ljudski jezik. DNK se može reprogramirati vibracijom zvuka, a samim tim i našim govorom. Naučnici su vibracije zvuka modelirali u svetlosne vibracije i time direktno menjali vibraciju DNK, odnodno, zapis u genetskom kodu.

Osnovne strukture baze naše DNK su iste kao i strukture našeg maternjeg jezika i u Theta isceljivanju, se jednostavno služimo rečima i rečenicama da bi promenili program DNK. Potpuno je normalno i prirodno da naša DNK odgovara na naš materlji jezik. Time se i naučno objašnjava zašto hipnoza, afirmacija, a posebno Theta isceljivanje imaju tako snažan uticaj na ljude i njihova tela. Koristeći zvuk naših reči u Theta isceljivanju mi ubrzano evoluiramo na najbolji mogući i uzvišeniji način.

Ljudi često zaboravljaju da su zapravo oni gospodari sopstvene stvarnosti. Naša uverenja, misli i osećenja su sile koje oblikuju moć koju posedujemo, koju naš mozak i svest kriju. U theta stanju, otkrivaju se i otklanjajusva sva verovanja i negativne emocije iz našeg detinstva, fetalnog perioda, verovanja i osećanja koje su na ostvili preci. Čisteći naše negativne programe i osećanja mi čistimo svoj um. Theta isceljivanje nam pruža način da očistimo svoj um.

Theta isceljivanje će zauvek promeniti vaš život. Ova tehnika je toliko jednostavna da je savršena.

Ne zahteva od vas ništa, niti da se odreknete drugih tehnika. Theta isceljivanje je izvan svih dogmi i prihvata sve religije.

Theta isceljivanje nije religija, to je tehnika gde menjamo podsvesna verovanja sa vašim svesnim dopuštanjem.

Praktikujući ovu tehniku, shvatićete da vam ništa nije nemoguče ako u to verujete.