Theta Healing

Theta healing je tehnika koja je promenila mene i moj život. Naučila sam kako da očistim svoj um i kako da budem gospodar svoje podsvesti i svog života, a ne njegov sluga. Naučila sam da sam većinu svojih reakcija na dogadjaje nasledila od predaka i da mogu iskusiti istinsku ljubav i radost tek kada svoje pretke naučim. Sad volim ljude, sebe, Boga i život! 🙂

– Tamara

Pratite Nas
sta-je-theta-isceljivanje

Šta je Theta Isceljivanje?

Podsvesna verovanja su filter kroz koji posmatramo stvarnost. Mi donosimo odluke i ponašamo se u skladu sa našim verovanjima iz podsvesti i kada ta verovanja ostanu bez rezultata ili ne deluju kako smo hteli, postajemo ljuti, nezadovoljni, neuspešni, prebacujemo sebi ili drugima i pitamo se gde smo pogrešili. Promenom podsvesnih programa nestaju blokade za postizanje mira, uspeha, sreće i ciljeva koji su nam ranije stalno izmicali, a koje sada postižemo sa lakoćom.

Putem Theta isceljivanja sve možemo kreirati u svom životu. Ljubav, zdravlje, obilje, čak i svoje sopstveno isceljenje.

Strahovi, traume, ljutnja, tuga, čiji je koren u podvesnim programima često se manifestuju kao fizčke psihosomatske bolesti. Time se danas bavi nova nauka Psihoneuroimunologija koja istražuje i dokazuje da svaka misao i emocija u nama proizvodi hemijsku reakciju koja u sebi nosi informaciju. Od te hemijske reakcije zavisi kako se osećamo. Informaciju  kupe i prenose nosioci poruka, neuropeptidi koji se nalaze i na zidovima ćelija našeg imunog sistema a ne samo u mozgu kako se ranije verovalo. Kad dobije informaciju, naš imuni sistem šalje odgovor u vidu bolesti ili zdravlja, zvisno od informacija koje smo slali.

Otklanjanjem podsvesnih trauma pomoću Theta isceljivanja otklanjaju se i psihosomatske bolesti i sto je jos vaznije njihov uzrok.

Mi već kreiramo svoj život i stvarnost. Naša podsvest kreira sve što ona misli da mi želimo. Ali, podsvest nema sposobnost razlučivanja šta je dobro a šta ne. Za to je zadužena svest. 90% svih informacija u našem mozgu nalaze se u podsvesti. Ona upravlja disanjem, radom srca, svakom funkcijom organizma. U njoj se skladište naše uspomene i emocije.